Restaurant Ytterbrygga

I høysesong alle dager fra kl. 18.00-22.00

Våre kokker tilbyr en sesongbasert meny på 3-5 retter, satt sammen med nøye utvalgte lokale favoritter og sesongens delikatesser. Klippfisken, en kjent spesialitet på Håholmen, og er en fast rett på menyen. Vi anbefaler drikkevarer som komplementerer måltidet og forbedrer opplevelsen. Restauranten har kapasitet for opptil 60 gjester. Husk å reservere bord på forhånd.

  • 3-retters 785,-
  • 5-retters 1010,-
Klippfisk en av Håholmens signaturretter
Klippfisk - en av Håholmens beste retter

Silver Bell Kro

I høysesongen:
Mandag- torsdag kl. 10.00-24.00
Fredag og lørdag kl. 10.00-00.30
Søndag kl. 12.00-22.00

Silver Bell Kro er ikke bare et rustikt lokale, men en robust brygge med grove møbler.
Her kan gjestene slå seg ned ved langbordene og nyte en atmosfære som bærer preg av historie og tradisjon. Den grove innredningen og den autentiske stemningen gjør kroen til et ideelt sted for hyggelige stunder på Håholmen.

Silverbell Kro
Silvebell Kro med rustikk møblement
Silverbell Kro i rustikk stil

Lunsj i høysesongen

I høysesongen: Fra kl. 12.00 – 15.00

Dagens 2-retters lunsj blir servert i Restaurant Ytterbrygga i høysesongen og er alltid tilberedt med de beste lokale råvarene. Hvis du er en gruppe, ta gjerne kontakt med oss, og vi vil åpne eksklusivt for deres arrangement. Nyt en smakfull og velsmakende opplevelse mens du nyter den vakre atmosfæren og omgivelsene på Håholmen.

  • 2- retters kr 455,- pr pers

Selskapslokaler

Salongen ca 70 personer
Blåsalen ca 40 personer

Vi har flere selskapslokaler på Håholmen som passer fint til private arrangementer som jubileum, dåp og konfirmasjon eller for bedrift arrangementer som ledersamlinger, kick-off eller incentiv.  Ovenfor har vi nevnt Salongen som ligger i 2. etasje på Ytterbrygga. Den er luftig med høyt under taket, store vindu rett mot havet, utstyr for presentasjon og egen bar. Blåsalen ligger i 1. etasje og har vindu på 3 av veggene. Her kan du faktisk få følelsen av å være på sjøen da det er vann på alle kanter. Er du heldig er der muligheter for å se fisk, sel eller havørn.

Sørnaustet og Geitbåtnaustet er også gode selskapslokaler. Er dere en liten gruppe anbefales Thecla.

Klippfisk - en av Håholmens beste retter
Klippfisk en av Håholmens signaturretter

Bryllup på Håholmen

Opptil 110 personer

Hva med å feire den store dagen på det gamle klippfiskværet fra 1700-tallet? Legger du bryllupet utenom sommersesong kan hele holmen, etter avtale, gis eksklusivt til deres bryllupsfeiring.

Bryllup på Håholmen - Photo Lieben Foto

Thecla

Autentisk bakeri brukes som peisestue
Inntil 18 personer

Det gamle bakeriet fra 1700 tallet på Håholmen er nå brukt som peisestue for små grupper. Dette rommet er for mindre grupper. Passer godt til samling etter middag eller møte. Her kan man få servert spekemat og øl.

Thecla er tilgjengelig for bestilling fra 19. mai. Prisen gis ved forespørsel.

Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Ta gjerne kontakt med oss og vi skreddersyr ditt selskap!