Restaurant Ytterbrygga

Åpner igjen våren 2024

Våre kokker byr på fra 3- 5 retters sesongens meny komponert med håndplukkede lokale favoritter og sesongens godbiter. Håholmen er kjent for sin klippfisk og denne flotte råvaren er en gjenganger i menyen. Vi anbefaler drikke som gir den beste smakskombinasjonen og hever hele opplevelsen. Restaurantens kapasitet er opptil 60 personer. Husk bordbestilling.

Klippfisk en av Håholmens signaturretter
Klippfisk - en av Håholmens beste retter

Silver Bell Kro

Åpner igjen våre 2024

Silver Bell Kro er et rustikt lokale med grove langbord og historisk sus som ofte benyttes som avslutning på hyggelige kvelder.

Silverbell Kro
Silvebell Kro med rustikk møblement
Silverbell Kro i rustikk stil

Selskapslokaler

Salongen ca 70 personer
Blåsalen ca 40 personer

Vi har flere selskapslokaler på Håholmen som passer fint til private arrangementer som jubileum, dåp og konfirmasjon eller for bedrift arrangementer som ledersamlinger, kick-off eller incentiv.  Ovenfor har vi nevnt Salongen som ligger i 2. etasje på Ytterbrygga. Den er luftig med høyt under taket, store vindu rett mot havet, utstyr for presentasjon og egen bar. Blåsalen ligger i 1. etasje og har vindu på 3 av veggene. Her kan du faktisk få følelsen av å være på sjøen da det er vann på alle kanter. Er du heldig er der muligheter for å se fisk, sel eller havørn.

Sørnaustet og Geitbåtnaustet er også gode selskapslokaler. Er dere en liten gruppe anbefales Thecla.

Klippfisk - en av Håholmens beste retter
Klippfisk en av Håholmens signaturretter

Bryllup på Håholmen

Opptil 110 personer

Hva med å feire den store dagen på det gamle klippfiskværet fra 1700-tallet? Legger du bryllupet utenom sommersesong kan hele holmen, etter avtale, gis eksklusivt til deres bryllupsfeiring.

Bryllup på Håholmen - Photo Lieben Foto

Thecla

Autentisk bakeri brukes som peisestue
Inntil 18 personer

Det gamle bakeriet fra 1700 tallet på Håholmen er nå brukt som peisestue for små grupper. Dette rommet er for mindre grupper. Passer godt til samling etter middag eller møte.

Her kan man få servert spekemat og øl. Pris på forespørsel. Thecla kan bestilles fra 19. mai

Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Ta gjerne kontakt med oss og vi skreddersyr ditt selskap!