Våre kokker tilbyr en sesongbasert meny på 3-5 retter, satt sammen med nøye utvalgte lokale favoritter og sesongens delikatesser. Klippfisken, en kjent spesialitet på Håholmen, og er en fast rett på menyen. Vi anbefaler drikkevarer som komplementerer måltidet og forbedrer opplevelsen. Restauranten har kapasitet for opptil 60 gjester. Husk å reservere bord på forhånd.
Vi har flere selskapslokaler på Håholmen som passer fint til private arrangementer som jubileum, dåp og konfirmasjon eller for bedrift arrangementer som ledersamlinger, kick-off eller incentiv. Ovenfor har vi nevnt Salongen som ligger i 2. etasje på Ytterbrygga. Den er luftig med høyt under taket, store vindu rett mot havet, utstyr for presentasjon og egen bar. Blåsalen ligger i 1. etasje og har vindu på 3 av veggene. Her kan du faktisk få følelsen av å være på sjøen da det er vann på alle kanter. Er du heldig er der muligheter for å se fisk, sel eller havørn.
Sørnaustet og Geitbåtnaustet er også gode selskapslokaler. Er dere en liten gruppe anbefales Thecla.