Kurs- og konferanse på Håholmen

10 – 70 personer

Håholmen er tilrettelagt og utstyrt for effektive møter. De bygningsmessige rammene og beliggenheten på en øy, virker samlende og skaper arbeidslyst. Alle møterom har prosjektør, lerret, flipover og whiteboard. Håholmen har fulldekkende trådløst nettverk, og mulighet for kablet nett på deler av holmen. Alle møterom ligger skjermet til med tanke på kreativitet og arbeidsro.

Møterom i rustikk miljø

Kapasitet og skreddersøm

Vi flere store og mange små rom som passer fint for grupper fra 10 – 100 personer. Vi har også lang erfaring med skreddersøm som kan tilpasse ditt arrangement.

Koselig twinrom i "Fjøset"
Utsikt mot Brenneriet og deler av Atlanterhavsveien

Lunsj til lunsj pakke

Et kurs- og konferanse opphold går gjerne fra lunsj dag 1 til lunsj dag 2.

Ankomst dag 1 er ofte til lunsj kl 12.00, etterfulgt av møte til ca 16.00. Svært ofte legges det opp til sosial aktivitet fra 16.30 – 18.00. Deltakerne får så litt egentid på rommet før man igjen møtes til aperitiff enten i Saga Siglar Hall med historiefortelling evt. i Silver Bell Kro. I Ytterbrygga Restaurant serveres 3 retters sesongens middag med god drikke til. Hva med å avslutte kvelden i Silver Bell Kro?
Dag 2 starter gjerne med et friskt bad i sjøen før en god frokost. Møtet fortsetter gjerne frem til avreise lunsj kl 13.00. Utsjekk og båt avgang ca kl 13.30

Enkeltrom med utsikt
Silverbell Kro i rustikk stil

Våre møterom

K1
Ligger ved siden av Innerbrygga, ved resepsjonen. Anbefalt oppsett: Hestesko for 26, klasserom for 50 og kino for 70 personer.
Opptil 70 pers
K2
Egnet for små grupper. Anbefalte oppsett: Styrebord/hestesko for 14, klasserom for 18 og kino for 30 personer.
Opptil 30 pers
Salongen
Det gamle bryggeloftet gir en inspirerende atmosfære. Anbefalte oppsett: Hestesko/langbord for 25 eller klasserom for 50 personer.
Opptil 50 pers
Se mer
Se mindre
Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Ta kontakt og vi skreddersyr ditt arrangement!