Kurs- og konferanse på Håholmen

10 – 70 personer
AV-utstyr og flip over
Ferdige pakker og skreddersydde løsninger
Aktiviteter og opplevelser

Håholmen er tilrettelagt og utstyrt for effektive møter. De bygningsmessige rammene og beliggenheten på en øy, virker samlende og skaper arbeidslyst. Alle møterom har prosjektør, lerret, flipover og whiteboard. Håholmen har fulldekkende trådløst nettverk, og mulighet for kablet nett på deler av holmen. Alle møterom ligger skjermet til med tanke på kreativitet og arbeidsro.

Møterom i rustikk miljø

Lunsj-til-lunsj

Standard AV utstyr
Vi har flere møterom av ulik størrelse

På Håholmen venter en inspirerende setting der havets ro møter effektivitet. Fra båttransporten som starter reisen, til de sjarmerende rommene med havutsikt for overnatting, legger vi vekt på hver detalj. Nyt deilig mat fra vårt kjøkken og oppfriskende pauser, alt innrammet i en atmosfære som fremmer samhold og kreativitet.

Lunsj-til-lunsj pakken inkluderer:

–  Båttransport
– Møtevirksomhet begge dagene med AV utstyr og flip over
– Kaffe/te/Pure Water tilgjengelig hele dagen
– Frisk frukt og nøtter serveres på formiddagen
– Kjøkkenets 2-retters lunsj begge dagene
– Søt pauseservering
– 3-retters middag/sesongens meny
– Overnatting i unike rom med havutsikt
– Frokost for en god start på dagen

Pakkepris pr person: 
3690,-

Dagmøte

Oppdag den ideelle løsningen for din neste dagkonferanse med vår «Dagmøte» kurspakke på Håholmen. Tilpasset for grupper på 10 til 70 personer, er dette tilbudet perfekt for de som ønsker å kombinere effektive møter med en naturskjønn flukt, alt innenfor rammen av en enkelt dag.

For å holde energinivåene høye, tilbyr vi kontinuerlig tilgang til kaffe, te, og Pure Water gjennom hele dagen. En forfriskende pause med frisk frukt og nøtter venter på formiddagen, en perfekt måte å lade opp på før neste økt.

Når det er tid for lunsj, kan du nyte en utsøkt 2-retters lunsj fra vårt kjøkken, nøye tilberedt for å tilfredsstille smaksløkene og gi energi for resten av dagen. Og for å runde av, vil en søt pause servering på ettermiddagen gi et velkomment avbrekk og litt ekstra drivkraft for dagens siste del.

Dagmøte pakken inkluderer:

– Båttransport
– Møterom med standard AV utstyr og flip over
– Kaffe/te/Pure Water tilgjengelig hele dagen
– Frisk frukt og nøtter på formiddagen
– Kjøkkenets 2-retter lunsj
– Søt pauseservering på ettermiddagen

Pakkepris på person:
915,-

Enkeltrom med utsikt
Silverbell Kro i rustikk stil

Opplevelsespakke for grupper

Vi har mange aktiviteter å tilby

Gi deres neste møte en ekstra dimensjon med vårt unike utvalg av aktiviteter på Håholmen, perfekt for teambygging og avslapning etter en produktiv dag. Vårt tilbud retter seg mot møtevirksomheter som ønsker å kombinere arbeid med unike opplevelser.

Start med en spennende RIB-tur til Orskjæra, etterfulgt av en avslappende piknikk på Kvitholmen fyr. Dette gir et friskt pust mellom møtene og styrker samholdet i teamet. For fiskeentusiaster tilbyr vi en 3-timers fisketur, en perfekt aktivitet for å knytte bånd og nyte den naturskjønne omgivelsen.

Vår selsafari, med eller uten snorkling, er en fantastisk måte å koble av og samtidig oppleve det rike marine livet. For de som ønsker en roligere aktivitet, er EL-bike en utmerket måte å oppleve Atlaterhavsvegen på.

Avslutt dagen med en engasjerende film- og historiefortelling i Saga Siglar Hallen, etterfulgt av en ølsmaking med deilig fingermat. Og ikke glem den forfriskende aperitiffen på kaia, toppet med en piknikk på Håholmen – den ideelle måten å avslutte en produktiv dag på.

Våre møterom

Opptil 70 pers
Kvitholmen
Ligger ved siden av Innerbrygga, ved resepsjonen. Anbefalt oppsett: Hestesko for 26, klasserom for 50 og kino for 70 personer.
Opptil 30 pers
Hestskjæret
Egnet for små grupper. Anbefalte oppsett: Styrebord/hestesko for 14, klasserom for 18 og kino for 30 personer.
Opptil 50 pers
Sørnaustet – konferanserom
Det gamle bryggeloftet gir en inspirerende atmosfære. Anbefalte oppsett: Hestesko/langbord for 25 eller klasserom for 50 personer.
Se mer
Se mindre
Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Ta kontakt og vi skreddersyr ditt arrangement!