serveres med eplesalsa og syltet sesongens grønnsaker
Sn, Su
serveres med sommerlig agurk og dill creme fraiche
M, F
serveres med kimchi og hjemmelaget flatbrød med persille- og hvitløk
Su
serveres med potetpure, karamelliserte gulrøtter, løk og rødvinssaus
Su, Se, M
serveres med Boulangere potet, selleripure og blåskjell buree blanc
F, B, Se, Su, M
serveres med erter- og potet puree, brokkolini og bacon, hvitvin saus
F, Se, Su, M
med nypoteter og hagegrønnsaker, servert med rødvinssaus
Su
serveres med sesongens jordbær
G
Et lite utvalg
(M)
tørket frukt, hjemme laget chutney og nøtterbrød
M, N, Se, G
G – Gluten, Sk- Skalldyr, E – Egg, F – Fisk, P – Peanøtter, So – Soya, M- Melk, N – Nøtter, Sl- Sellerie, Sn- Sennep, Se – Sesamfrø, Su – Sulfitter, L – Lupin, B – Bløtdyr